Zebpay Records Imponerende omsetning

Bitcoin ser ut til å være på rett spor i India, som Zebpay nylig annonserte at de overgikk en betydelig milepæl i transaksjonsprosessen. Dette kommer ikke som en stor overraskelse, med tanke på hvor godt Bitcoin har gjort i landet så sent.

Les også: Ethereum Pris Teknisk Analyse – Viser tegn på ytterligere opphør

Zebpay fortsetter å vokse i Bitcoin Code

I løpet av de siste ti månedene har Indian Bitcoin wallet oppstart Zebpay behandlet mange transaksjoner. Så mye de overgikk Rs 100-crore – Rs 1 milliard – markeringen ikke så lenge siden, noe som er en betydelig milepæl for denne oppstarten . Svært få selskaper kan https://www.onlinebetrug.net/no/bitcoin-code/ vise Bitcoin Code frem en lignende oversikt innen sitt første års eksistens, som viser hvor viktig Bitcoin oppstart er i India.

Selskapet overgikk denne magiske grensen den 15. april 2016. Det er imidlertid viktig å merke seg at dette volumet ikke bare handler om å kjøpe og selge Bitcoin selv, da selskapet også har eksperimentert med å selge e-handel og lukningstidskuponger for sent . Dette skaper tilleggssaker til Bitcoin i landet også

Det som gjør Bitcoin så attraktivt i India, er hvordan den digitale valutaen kan utnyttes av omtrent alle i landet. Når det blir sagt, ser det ut som om det for det meste er frilansere , teknikkfaglige mennesker og velstående personer som eksperimenterer med Bitcoin akkurat nå. Redusere avgifter knyttet til overføring , samt muligheten for investeringsgevinster, tiltrekke seg en rekke digitale valuta-entusiaster.

Bitcoin er Booming i India
Enkel bruk av Bitcoin i India er en del av hvorfor denne digitale valutaen har blitt så vellykket i nyere tid. Videre er landet vert for flere børser, hvorav en er Coinsecure, som nylig sikret totalt USD 1,2 millioner i A-finansiering. Å gjøre Bitcoin mer tilgjengelig onlinebetrug for forbrukere og bedrifter er et viktig skritt i riktig retning.

Videre er India et land der mobilt internett blir den dominerende formen for tilgang til World Wide Web i disse dager. Forbrukerne har tilgang til billigere smarttelefoner med Internett-tilkobling, og mange føler at disse mindre enhetene kan gjøre omtrent alt annet folk vil bruke en datamaskin til. Zebpay, blant andre Bitcoin-plattformer i landet, tilbyr mobile apper for å gi kundene lett tilgang til deres digitale valutaformue.

Alt i alt virker det som om Bitcoin og India er en kamp i himmelen. Den økonomiske situasjonen i landet, der kontantbetalinger er dominerende på grunn av begrenset tilgang til bankene for de fleste forbrukere, fører til en boom i mobilbetalingsløsninger. Bitcoin er en åpenbar konkurrent i denne forbindelse, selv om det fortsatt er veldig tidlige dager.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.