New York ønsker nå å beskatte Bitcoin Mining

New York-staten er kjent hardt for kryptokurshandel, men har nylig truffet noen store avtaler med Bitcoin-gruveselskapene. Nå er myndigheten som styrer elektrisitet, sier priser for slike aktiviteter kommer til å koste mer.

Mining Operere en boon til liten by
Det var bare forrige måned at Coinmint hadde gjort en $ 165 millioner avtale med byen Massena i Upper New York State for å overta en shutdown malm smelter med planer om å skape et „futuristisk selskap“

Bitcoin Revolution en boon til liten by

Avtalen lovet å bringe byen 150 jobber, jobber https://www.onlinebetrug.net/no/bitcoin-revolution/ som Bitcoin Revolution trengs ikke bare i Massena, men i de fleste småbyer og byer i New York, hvor økonomiene har vært i jevn nedgang siden slutten av tung produksjon.

Coinmint er satt for å åpne en skygruveoperasjon i byen. Cloud mining er et system for gruvedrift som gjør det mulig for brukere å kjøpe en andel i beregningsstyrken for å produsere utbytte. Det er fabrikken vil eie alt utstyret brukerne betale en flat rate til min.

En del av avtalen var for en tildelt 15 megawatt lavpris kraft som var underlagt godkjenning fra New York Power Authority. Med byen på den side og byen veileder Steven O’Shaughnessy i deres hjørne, virket det en ferdig avtale.

Nå rapporterer Bloomberg Tech at New York Power Authority har gitt ned sin beslutning, og det er ikke gode nyheter for enten Coinmint eller Messana.

Myndigheten som Bitcoin Evolution

Myndigheten som består av 36 kommunale myndigheter i staten har bestemt seg https://www.onlinebetrug.net/no/bitcoin-evolution/ for Bitcoin Evolution å øke elektrisitetsrenten for kryptogruveoperasjoner. I en kommentar til lokale nyheter sa kommisjonssjef John Rhodes

„Hvis vi ikke hadde handlet, ville eksisterende bolig- og næringslivskunder i upstate-fellesskap som ble betjent av en kommuneforvaltningsmyndighet, se skarpe økninger i deres bruksregninger“

Kraftmyndigheten ga ut tall som viste at i noen tilfeller Gruvedrift opptar over en tredjedel av kommunens kraftbehov.

New Yorks vanskelige holdning til Cryptocurrency
New York State har vært bestemt hardt på kryptokursmarkedet. Som sentrum for finansinstitusjoner i USA passerte BitLicense- forskriften at den tiden gjorde alle eksisterende utvekslinger ulovlige og satt opp en tett prosess for å registrere en bytte for å drive virksomhet i staten.

Det forblir også et av to stater (Washington, ironisk nok en annen hotbed for gruvedrift, den andre) hvor ICO er ulovlig.

Hvorvidt Coinmint vil fortsette med å åpne sin skygruveoperasjon i Massena nå, da den lave kostnadseffekten av avtalen har gått gjennom, er ennå ikke sett. Men som veileder O’Shaughnessy sa 150 høyteknologiske arbeidsplasser i en liten by på 12.000 ville være en veldig stor velsignelse for økonomien.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.