Grayscales Litecoin og Bitcoin Cash Trusts handler for enorme premier

Denne uken viser data fra Arcane Research at det har vært massiv etterspørsel etter Grayscales nylig lanserte børsnoterte kryptotoler. Etter at tillitene fikk DTC-valgbarhet sist mandag har LTCN (litecoin) aksjer solgt for en premie på 753% mens BCHG (bitcoin cash) aksjer har solgt for en premie på 351%.

Grayscale Investments ‚Litecoin Trust (LTCN) og Bitcoin Cash Trust (BCHG) ser intens etterspørsel siden den offisielle lanseringen forrige mandag.

I følge statistikk fra Arcane Research solgte LTCN for en premie på 753% mens BCHG-tilliten solgte for en premie på 351%

Handelen med begge trustene tok seg ikke veldig opp allerede dagen etter, og Arcane Research sa at LTCN “handlet med en vill premie siden lanseringen.”

„For tiden er premien på LTCN på hele 753%,“ twitret Arcane. „Stor detaljhandel etterspørsel etter LTC- eksponering gir lukrativ avkastning for de tidlige investorene av tilliten.“

Arcane sa at de viktigste driverne for Grayscale-premier inkluderer investorer som kjøper direkte inn i tilliten [som] søker kompensasjon for lockup-perioden, høy detaljhandel etterspørsel etter kryptoeksponering gjennom 401 000 besparelser, med få andre alternativer. Forskerne la også til at noen investorer kanskje ikke var klar over premiene.

„The Grayscale [Bitcoin Cash] Trust ble også lansert på tirsdag, og har også handlet til en stor premie,“ la Arcanes Twitter-innlegg til. „Den nåværende premien på BCHG er på 351%.“

Arcane la til at BCHG-premien har falt siden tilliten ble lansert. Etter å ha tweetet om LTCN, BCHG og ETHE-tilliten, sa Arcane at den offentlige etterspørselen etter digitale eiendeler gjør det til et perfekt tidspunkt å distribuere et børsnotert fond (ETF).

„Totalt sett er premiene på Grayscale-produktene langt over hva de burde være, når de tar i betraktning lockup-kompensasjonen,“ bemerket forskerne.

Arcane sa videre:

Premiene viser at den offentlige etterspørselen etter kryptoeksponering er høy, og at markedet er modent for en ETF.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.